Cautare

1446 de rezultate pentru "stirile pro tv deva" (2.96 secunde)
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Unul dintre pasagerii accidentati in Muntenegru a declarat, pentru Stirile Pro TV, ca in momentul producerii accidentului soferul era intr-o depasire la intrarea intr-un viaduct si desi limita de viteza era de 50 km/ora, el avea in jur de 90 km/ora, informeaza Mediafax.
Stirile Pro TV : Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Mircia Muntean, primarul municipiului Deva, a explicat ca reprezentantii ligii au discutat cu premierul aceasta problema, iar Tariceanu s-a declarat de acord.
31 de senatori si deputati, membri ai PNL si ai PD din opt judete, s-au constituit intr-un grup de lobby pentru sustinerea proiectului de realizare a Autostrazii Bucuresti-Nadlac de pe Coridorul 4 Paneuropean, a anuntat ieri la Deva senatorul liberal Viorel Arion.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta, lider al TSD, a declarat sambata la Deva, la Conferinta Judeteana de alegeri a organizatiei judetene a PSD Hunedoara, ca are informatii de la colegii de partid potrivit carora la Congresul PSD se pregateste influentarea votului.
In cadrul ceremoniei a fost incheiata si o intelegere pentru reabilitarea grupurilor 3 si 4 de la Centrala termoelectrica Deva, semnata de Daniel Andronache, director general al Complexului Energetic Hunedoara, si Zhao Ruolin, presedintele China National Electric Engineering Co.
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
La randul sau, compania HeidelbergCement a intrat pe piata romaneasca in 1998, prin achizitionarea pachetului majoritar al societatii Moldocim Bicaz, iar in 2000 a devenit actionar majoritar al societatii Casial Deva.
Sibiu, Buzau, Deva, Hunedoara. Potrivit datelor furnizate de companie, capacitatea totala de productie a Boromir, în domeniul moraritului, atinge cifra de 1.300 de tone pe zi.
La zece zile de la producerea jafului, atacatorul a fost prins de politisti, la un motel de la iesirea din Deva, pe marginea DN 7.
Seful Carrefour spune ca sunt in lucru si alte proiecte noi, mentionand de locatia contractata la Deva anterior crizei, si precizeaza ca in luna mai Carrefour deschide un hipermarket in Bucuresti (Chilia Veche, Drumul Taberei).
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
De asemenea, este prevazuta construirea de drumuri cu patru benzi din Oradea spre Satu Mare si din Oradea spre Deva prin Beius", a precizat deputatul UDMR Bihor.
Expertiza contabila ingroapa primaria Dupa ce expertiza tehnica efectuata la cererea Tribunalului Deva a dat castig firmei SC Cronos, stabilind ca nu se justifica o anulare a contractului cu Primaria Craiova, asa cum ceruse aceasta din urma, o noua expertiza, contabila, de aceasta data, i-a cazut greu de tot primarului:
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
La La 25 iunie 1937, se solicita un teleimprimator pentru comunicarile urgente prin postul central Baneasa, cu localitatile Arad, Baneasa, Bistrita, Buzau, Cernauti, Cluj Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Mangalia, Oradea, Predeal, R.
Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler, ministru delegat pentru Comert, a declarat la Deva ca UDMR este supusa unor presiuni si chiar santajului din partea partenerilor din Coalitie, iar dupa integrarea in UE va decide daca mai ramane in Coalitie.
Crestin democratii revin la vechea denumire a formatiunii politice - Partidul National ¥aranesc Crestin si Democrat -, a anuntat ieri la Deva presedintele organizatiei judetene Hunedoara a PN¥CD, Emil Danci.
google-analytics.com